Вие сте тук: Начало » Toп новини » Oбщо 76 дежурни екипа на EVN България ще са готови за реакция по време на предстоящите Великденски празнични дни
    Oбщо 76 дежурни екипа на EVN България ще са готови за реакция по време на предстоящите Великденски празнични дни

    Oбщо 76 дежурни екипа на EVN България ще са готови за реакция по време на предстоящите Великденски празнични дни

    Във връзка с предстоящите официални празнични и почивни дни по време на Великденските празници EVN България информира, че общо 76 екипа на дружеството са в готовност да реагират при необходимост за възстановяване на електрозахранването. Дружеството е осигурило хора и техника, които са в готовност да предприемат всички необходими мерки за отстраняване на евентуални повреди през почивните дни на територията на Югоизточна България. Денонощно на разположение са и диспечерските центрове на EVN България за управление на мрежата, в които се извършва постоянен контрол и мониторинг на съоръжения от електроразпределителната мрежа в Югоизточна България. С непрекъснат режим на работа е и денонощният телефонен център на дружеството. В него клиентите могат да получат информация, както и да подадат сигнал за липса на захранване.

    С цел запазване уюта и комфорта на клиентите, дружеството няма да извършва планови ремонтни дейности по съоръженията по време на официалните почивни дни. Такива ще бъдат извършвани само в краен случай при необходимост с цел гарантиране сигурността на доставките.

    Горе