Вие сте тук: Начало » Актуално » Австрийски пенсионери откриват сезона в “Слънчев бряг”

    Австрийски пенсионери откриват сезона в “Слънчев бряг”

    360 австрийски пенсионери са първите туристи в курортния комплекс „Слънчев бряг”. Те ще бъдат посрещнати с традиционен български обичай от официални представители на Република Австрия у нас и хотелиери. 6 хиляди австрийски туристи се очаква да пристигнат в Слънчев бряг до средата на месец май.

    В 4 хотела на първа линия до морето ще бъдат настанени австрийските туристи. В едноседмичната им програма са включени екскурзии до Несебър, Поморие, Созопол, Жеравна и Котел каза представителят на българския туроператор Начко Козарев:

    Ние сме подготвили за тях, това е изненадата фактически, програма, която включва няколко мероприятия, като не сме пропуснали Долината на розите, в периода на цъфтене на розите ще посещаваме Казанлък, през останалото време за останалите гости, които няма да имат тази възможност, ще организираме едно посещение на Странджа, това е доста подробно движение в пределите на Странджа.

    За втора година австрийски пенсионери са първата организирана група туристи в “Слънчев бряг”. Миналата пролет те проведоха успешно благотворителна акция за подпомагане на музикалното училище в Котел. Очаква се и тази година да инициират дарителска кампания./КРОСС/

     

     

    Горе