ГЕРБ се включи в кампанията по почистването в цялата област Бургас

За поредна година структурите на ГЕРБ в цялата област Бургас се включиха активно в кампанията „Да изчистим България”, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Народният представител Снежина Маджарова, общинските съветници от партията, председатели и членове на клубове към гражданското сдружение стартираха акцията по почистването в Бургас от района на плажната ивица в посока Солниците. Част от голямата група избра друг лъч и почисти района на парк „Езеро”. Народният представител д-р Галина Милева също участва в инициативата, като заедно с жители на града почисти плажната ивица до „Фрегатата” на Централния плаж. Много от териториалните клубове към гражданско сдружение ГЕРБ избраха определени участъци в жилищните комплекси в града. Към тях се присъединиха и бургазлии, които се погрижиха междублоковите пространства да бъдат чисти и приветливи.

Областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев се включи в кампанията в Несебър. Заедно с общинския председател Златко Димитров, организационния секретар Атанас Терзиев, общински съветници и членове на партията почистиха в кв. „Черно море” по главния вътрешен път. Структурата в Обзор избра за своя екомаршрут пътя към Първомайската поляна.

Бургаският депутат Диана Йорданова се присъедини към голямата група на ГЕРБ-Созопол начело с общинския ръководител Константин Гребенаров, която избра да почисти къмпинг „Дюни” и Райския залив. Общинският ръководител на ГЕРБ-Средец Надежда Палова заедно с членове на партията почистиха ул. „Цвятко Радойнов” в района на Дървения склад. Те помогнаха на жителите на града да облагородят пространствата около своите домове.

Общинският координатор на ГЕРБ-Приморско Захарина Неделчева с членове на МГЕРБ и ГЕРБ Старейшини почистиха Южния плаж около въжен мост. В Сунгурларе общинският съветник Живко Аладжов даде старт на акцията по ул. „Гроздьо Георгиев” в града, а в Карнобат почистиха района около ул. „Граф Игнатиев”, като подрязаха и храстите в междублоковите пространства. Структурата в Камено обходи зоната около стадиона, а младежите от партията призоваха към повече отговорност и внимание в опазването на природата.

В Царево общинските съветници от ГЕРБ почистиха залива Лафина, намиращ се в близост до с. Варвара, а в Ахтопол – Чифчиевото дере. ГЕРБ-Поморие се включи в кампанията, като тази година избра да даде пример за това как трябва да изглеждат изрядно чисти площи около „Музея на солта” и Поморийското езеро – едно от най-големите природни богатства в страната. ГЕРБ-Малко Търново почисти местността Докузак, а в Айтос групи чистиха стената около язовира в парк„Славеева река” заедно с общинският координатор Красимир Енчев, членове на общинското ръководство и на партията. В Руен ГЕРБ избра две места за своята акция – изходът на с.Просеник по пътя към Руен и изходът на с.Люляково.