Хилда Казасян събира любителите на джаза в Бургаската опера

Невероятната Хилда Казасян ще зарадва любителите на джаза в Бургас с концерт от националното си турне „Jazz&Me”. Това е и името на новия албум на певицата, част от който жители и гости на града ще могат да чуят на 10 май (събота), от 19:00 часа. На тази дата Хилда заедно с Христо Йоцов, Михаил Йосифов, Живко Петров и Милен Кукошаров ще излязат на сцената на Държавна опера – Бургас, за да поднесат на слушателите истинска музикална приказка. Морският град е втората спирки в националния тур на Хилда, който започва от Русе на 9 май, минава през Бургас ден по-късно, и продължава във Варна, Велико Търново, Стара Загора, Пловдив и София. Всички концерти са в музикални театри в страната.

Специален комплимент към бургазлии е, че ще са едни от първите, които ще чуят на живо последния сингъл на дамата с кадифен глас “Луди пеперуди”. Песента по музика и аранжимент на Христо Йоцов и по текст на Добромир Славчев ще зареди публиката с пролетно настроение. „Луди пеперуду” вече има и видеоклип, в който гостува очарователната Милица Гладнишка.

По време на концерта, почитателите на Хилда Казасян не само ще открият какви тайни крие новият й албум „Jazz&Me”, но ще могат да се върнат назад във времето с най-известните й парчета от: „Cover girl”, “Защо не”, “Сложи си ципа на устата” и „Замълчи, замълчи”.

“Аз съм изключително щастлива, защото това турне сбъдва моя отдавнашна мечта. Нямам търпение да споделя тази емоция с вас. Чакам ви!“, казва Хилда Казасян малко преди старта на турнето.

Билетите за концерта на 10 май вече са в продажба. Те могат да бъдат закупени от касата на Бургаската опера, както и от мрежата на Еventim.