Д-р Евгени Кирилов се срещна с тракийци в Поморие

KirilovКандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за България д-р Евгени Кирилов се срещна с членове тракийско дружество „Одринска епопея“ в Поморие. Обсъден бе въпроса за изготвяне на резолюция за правата на тракийските бежанци. В дискусията бяха засегнати и проблеми от регионален характер. Коментирана беше кризата в Украйна, евентуалните последици за страната ни от развоя на събитията там и отношението на политическите партии в България към ситуацията. Зададени бяха и много въпроси, касаещи работата на един депутат в Европейския парламент, неговите преки задължения и отговорности.

4 Отзиви

  1. Тракийци, не повтаряйте грешките си. Третият опит ще бъде успешен и той ще бъде фатален за България! Тази подкрепа, която давате на убийците на бащиците си, ще бъде подкрепа за убийците на децата и на внуците Ви!!! Това и Самият Господ Бог няма да Ви прости и в отвъдното, за което се молите докато сте "живи".

  2. Срам, голям срам за община Поморие, чиито представители не участваха в Деня на Европа. Самотните поморийски ветерани-участници във Втората световна война бяха ужасени. Липсата на признание от страна на изпълнителната власт шокира поморийци.Кликата на ГЕРБ узурпирала местната власт ще бъде изметена съвсем скоро, видно от подчертаното им безразличие към обединена Европа. Тъжен извод наистина.

  3. Анонимен

    За нас-поморийци, се сещат само по избори!
    Поморие как отбеляза Деня на Европа?За Деня на победата разбрахме комунистите как го отбелязаха.

  4. Тези кьорсофраджии ог герб въобще не им пука, цуцкат пари от общината, демек от нашите данъци и ни се смеят отзад колко сме наивни. Боклуците трябва да се изметат и къщата ни община Поморие да придобие европейски вид. А не селски курорт както е по националния стандарт, ако не знаете узнайте истината.