Двама италианци ранени край Поморие

Двама италианци са пострадали в района на Поморие тази сутрин, пише 24 часа. Мъжете на възраст 31 и 35 г. катастрофирали самостоятелно на новото кръгово кръстовище, което се намира на входа на града.

Те не успели да се ориентират и колата им изхвърчала от пътя , като се преобърнала. Италианците обаче се отървали само с контузии по ръцете. След като им е оказана първа помощ, са напуснали болницата.

По-късно от пресцентъра на полицията потвърдиха за произшествието със следния текст:

На 01.06.т.г. около 03.35 ч. в района на кръговото кръстовище край Поморие, лек автомобил «Фиат Убо», със софийска регистрация, управляван от италианския гражданин П.Р., 28 годишен / употребил алкохол с концентрация 1.40 промила, отчетено с дрегер/, напуска платното за движение и се удря в разделителната част на кръстовището в посока Бургас, след което се преобръща на пътнот платно. От ПТП в МБАЛ – Бургас са настанени водачът на автомобила и неговия спътник, возещ се на предната дясна седалка – Д.Л., 35 годишен, италиански гражданин. По-късно водачът е освободен, а Д.Л. със съмнение за счупено дясно рамо и настанен ца лечение в отделение «Ортопедия».

1 коментар

  1. ГЕРБ плюе ГЕРБ

    Министър Терзиева беше остро нападната от парламентарната група на ГЕРБ, заради това кръстовище. Тя няколко пъти натърти от парламентарната трибуна, че кръговото кръстовище в началото на Поморие е синхронизирано с Община Поморие, разбирай кмета Алексиев, защото той представлява общината. Като добави, че Общината е съгласна и е дала положителната си оценка за изграждането!