Група “Сигнал” ще изнесе концерт в Поморие

Концерт от турнето “Сега и завинаги” на група “Сигнал” ще се състои в Поморие на 29 юли 2014 г. /вторник/ от 21:00 ч. в Лятно кино „Яворов”. В концерта са включени песни от различни периоди на богатата музикална история на “Сигнал” – както хитове от по-ранните албуми на групата, така и някои от най-новите песни от репертоара.

Група “Сигнал” е основана официално на 1 юни 1978 година. По това време работи като студийна формация в националното радио. През своята 36-годишна история “Сигнал” има издадени 18 албума, над 7000 концерта и участия в страната и в държави от Европа, САЩ и Далечния изток, повече от 500 000 продадени плочи, включване в обществено значими кампании като борбата с рака и зависимостта от наркотици.

Групата идва в Поморие в състав Йордан Караджов – вокал, Александър Маринов – китара, Владимир Захариев – ударни и Георги Янакиев – бас. Всички хитови парчета на бандата ще звучат в Лятното кино в Поморие на 29 юли.  Билети за концерта на рок групата се продават на касата на читалище “Просвета” в Поморие.