Вие сте тук: Начало » Актуално » Слоганът на ГЕРБ за изборите – “Стабилна България – време е”

    Слоганът на ГЕРБ за изборите – “Стабилна България – време е”

    Слоганът на предстоящите извънредни парламентарни избори на ГЕРБ ще е “Стабилна България. Време е”. Това стана ясно на пресконференция в централата на партията.

    “Залагаме на позитивна кампания и отговорна кампания. Хаосът в страната трябва да бъде предотвратен. Кампанията ни ще се осъществява лице в лице с нашите симпатизанти. Няма да залагаме на популизма, както при другите партии. Нашата кампания няма да бъде компроматна, а честна. Убедени сме, че когато залагаш на нереалистичните политики това води до краткосрочен ефект и не е полезно за българските граждани.” Това каза Цветан Цветанов на пресконференцията по повод представянето на предизборния си слоган.

    “ГЕРБ участва самостоятелно и всички внушения, които се правят в публичното пространство са безпочвени. Готови сме за диалог за подкрепа на нашите реални политики”, подчерта той.

    Националният предизборен щаб ще се ръководи от Цветан Цветанов. Зам.-председатели на щаба ще бъдат Румяна Бъчварова и Цветомир Паунов.

    От ГЕРБ призоваха останалите политически сили за една честна и прозрачна кампания. Те призоваха и гражданите да не допускат злоупотреби.

    Предизборната кампания на партията ще бъде открита на 7 септември в Зала ” Армеец”, съобщи Информационна Агенция Кросс.

     

     

     

    Горе