Откраднаха 3 100 евро и 1 530 долара от квартирата на турист

На 14.08.т.г. около 12.40 ч. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение за кражба, извършена от жилището на поморийка, разположено на ул. «Хан Аспарух», отдадено под наем на 36- годишен украински турист. В жилището е проникнато по неустановен начин, като са откраднати  3 100 евро и 1 530 щатски долара, съхранявана в гардероба и скрина. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

4 Отзиви

  1. Това са най-вероятно една и съща групичка бандити. Почти цяло Поморие знае за едни такива местни крадци, полицията също ги знае много добре. А дори и да са други и нови гастрольори, щом се случва ежедневно, обяснете какво върши полицията? Хваща само някакви кокошкари които на другия ден са отново на улицата, а тези дето съсипват туризма и доброто име на града ни си вилнеят. Пълно безсилие и бездействие, позор за полицията, подавайте си оставките незабавно цялата полиция.

  2. kolega znaesh li kakva e istinata 4e si4ki policai v pomorie sa korympiraniii

  3. si4kite polcai ot pomorie da si podavat otstavkiteee za nishto ne stavate

  4. порицай полицай

    Къде са полицейските патрули които да респектират,инспектират и да патрурилат по улиците на градчето.Няма ни кьорав полицай.ЗАЩО???Отидете до полицията да ги видите разпльокани по пейките на сянка пред управлението правят лаф моабет.Качват се на патрулката и с бавна скорост като бай Тошо навремето минават по улиците като на парад,да отчетат дейност.