Финална музикална седмица на плажа на южния плаж в Слънчев бряг

Едни от най-добрите диджеи ще вземат участие във финалната музикална седмица на Южния плаж в курорта „Слънчев бряг”. Поредицата от финални партита стартира този четвъртък /28 август/ с диджей Stan Kolev. На следващия ден ще е шоуто на диджей Victor Calderone и ще приключи с италианката Тhallulah.

Саундтракът на последния дълъг уикенд ще се отличи с хипнотизиращи вокали и запомнящите се мелодии на един от най-добре продаваните артисти в диджей портала Beatport – Stan Kolev. Българинът придобил световна слава, печели признанието на водещи лейбъли и артисти като Armin van Buuren, Roger Sanchez, Paul Oakenfold, Hernan Cattaneo, David Morales, Renaissance, Armada Music, Global Underground, ZYX и Buddha Bar. Директно от Маями Stan Kolev ще ни поднесе най-доброто от световната хаус сцената на 28 август, четвъртък.

Закриващото парти от фестивала „Солар Самър” на „Какао бийч” остава в сигурните ръце на Victor Calderone. С повече от 20 супер успешни години като диджей, Calderone ще се завърне на южния плаж в „Слънчев бряг” на 29 август, за да се въплъти в музиката и най-вече да предаде това усещане върху всички с отворени към електронните вибрации сетива.

Уикендът на „Какао бийч” ще завърши с участието на талантлива италианка Тhallulah. Партито, ще зашемети със силата на дълбоките хаус ритми. Тhallulah ще видим и чуем с цялата й магнетичност на 30 август.