382 членове в 34 секционни комисии в община Несебър за изборите на 5 октомври

По покана на и.д. кмет на Община Несебър Виктор Борисов,на основание чл.91,ал.1-3 на Изборния кодекс и съгласно указанията Централната избирателна комисия и решение №12 на Регионалната избирателна комисия –Бургас с участието на Стойко Стоянов-секретар на Община Несебър  и Гергана Тодорова началник отдел „ГРАО“  с упълномощените представители на парламентарно представените партии и коалиции, както и с партиите, които имат членове в Европейския парламент, но не са парламентарно представени,се състояха  консултации във връзка с изборите за избиране на народни представители  на 5 октомври.

В консултациите взеха участие : председателят на пп ГЕРБ в община Несебър – Златко Димитров, председателят на БСП-Кирил Жеглев, Фатме Чолак-представител на ДПС, Стоян Стоянов-представител на  „Атака“ и Ивайло Ляхович от коалиция „Реформаторски блок“.

След проведените  консултации за определяне съставите на СИК представителите на парламентарно представените партии и коалиции и тези, които имат представители в Европейския парламент в община Несебър, постигнаха споразумение за разпределянето на 382 членове в 34 секционни комисии на територията на общината.

                                                  Максим МОМЧИЛОВ