Международно изложение в Гранд хотел Поморие

Международно изложение на  различни продукти, услуги и инвестиционни проекти се провежда в Гранд хотел Поморие  в  периода 23-24 октомври.Събитието предоставя отлична възможност за запознаване с български и чуждестранни пазари.

Представената продукция на изложението включва:  мед и пчелни продукти, мляко и млечно-кисели продукти, сладкарски изделия, плодове и зеленчуци, месни продукти, риба, натурално лечебни и козметични продукти от луга, кал и водорасли. Освен това посетителите ще могат да разгледат и ръчно изработени уникати, художествена керамика, мебели, ножове за колекционери, аксесоари изработени по древни традиционни технологии.

Представителите на бизнеса могат да се запознаят на място с дейността на фирми в сферата на строителните и машинно-монтажни работи, морския транспорт, проектиране и строителство, телекомуникациите. Изложението се провежда в рамките на Втория международен инвестиционен форум „Новата икономика на България – пътят на изток“.

Форумът и изложението предоставят възможност за директен контакт както с представители на дипломатически мисии и длъжностни лица на държавите като Казахстан, Русия, Турция, Судан, Виетнам, Кувейт, Мароко,  така и с международни компании, развиващи дейност в сферата на новите технологии, транспорт, туризъм, преработваща промишленост. Изложението може да бъде свободно разгледано в спортния салон на Гранд хотел Поморие.

Събитието се провежда под патронажа на Областния управител на област Бургас. Всичко за форума може да намерите на интернет страница – https://iif-burgas.com/.