Поредно международно представяне на Поморие

Община Поморие, съвместно с общините Айтос и Руен, се представи на 32-то издание на международното туристическо изложение „Ваканция и СПА експо” – София, която се проведе в дните 12-14 февруари. В борсата взеха участие над 250 изложители и организации, както и над 100 хотела от България и 21 други страни от цял свят.
Представители на Поморие бяха заместник-кметът Илия Джингов, директорът на Общинско предприятие „Туризъм” Красимир Железчев и служители от предприятието. Те презентираха пред присъстващите възможностите за туризъм, които предлага общината.
Интересът към Поморие както винаги беше голям – коментира заместник-кметът – посетителите на изложението бяха много, а на щанда ни винаги имаше хора.
Министърът на туризма Николина Ангелкова също обърна специално внимание на Поморие. Тя изказа възхищението си от висококачествения балнео и СПА продукт, които притежава градът. Министърът получи подарък – бялото злато на Поморие.
В духа на празника Трифон Зарезан, освен рекламните материали, на щанда се представиха и някои от най-известните сортове вино от поморийския край.
Участието на Общините Поморие, Айтос и Руен на общ щанд е съгласно изискванията за осигуряване на устойчивост по Договор за безвъзмездна финансова помощ №BG161РО001/3.2-02/2011/009 по ОПРР 2007-2013 г., по проект, „Развитие на регионален туристически продукт и маркетинг на туристически район Поморийски залив и Източна Стара планина” по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г.

1 коментар

  1. Боже, до кога такива нелицеприятни олигофрени ще представят Поморие? Джингов ли знае езици, възможно е едно прасе от село да знае повече от него. Искате пример? ОК няма проблеми?
    Когато прасето е гладно то вика: никс, нииикс ,ниикс.А когато е нахрането само повтаря Гуд грух гуд грух.
    Най добре е прасе да ръководи туризма в общината -поне знае езици.
    Колкото до кмета и обкръжението около него, края им се вижда.Дори и да им се привижда втори мандат, като не знаят немски като прасетата, къде се врът дето не им е работата. Айде къш от папането.