В Поморие Реформаторският блок ще прави оценка на 100-те дни управление

На двудневен форум в Поморие на 21 и 22 февруари Реформаторският блок ще направи оценка на 100-те дни управление и ще начертае приоритетите си за следващите месеци. В голямата координационна среща ще участват политическите ръководства и органи на партиите от РБ – народните представители, министрите и политическите им кабинети.
Освен че ще направят оценка на 100-те дни управление, Реформаторите ще начертаят и приоритетите пред министрите и народните представители на Блока за следващите месеци.
В програмата на форума са включени разисквания по целите на РБ в управлението, работни групи по секторните политики, анализ и решения по основополагащите реформи и приоритетните законопроекти, решения за позиционирането на РБ преди местните избори и организационни въпроси на Реформаторския блок.
Пресконференцията ще бъде дадена от лидерите на РБ в събота, 21 февруари, в 12.30 ч. в хотел „Свети Георги“ в Поморие.
След форума в Поморие лидерите и народни представители от РБ ще отпътуват за гр. Сърница, където в 16,00 ч. в Младежкия дом се открива предизборната кампания на извънредните Местни избори на новосформираната през юли 2014 Община Сърница.

1 коментар

  1. поморие

    Да махнат данъците върху лихвите по сметките в банките, както обещаваше Кунева със своята партия, ако влязат в Парламента! Сега не само са в Парламента, но и в изпълнителната власт! Ако не махнат измисления данък, ще има протести!