ГЕРБ спази традцията, раздаде стотици мартеници в област Бургас

Структурите на ГЕРБ в област Бургас спазиха една от най-хубавите български традиции и за поредна година раздадоха раздадоха стотици мартеници по случай 1 март в различни населени места, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ-Бургас. В инициативата в Поморие се включиха организационният секретар Ана Желева, общинският съветник Живко Костадинов и дами от ръководството на партията в морския град. Те изненадоха жителите и им подариха от червено-белите символи.
ГЕРБ-Камено зарадва малко и големи, като подаряваше в центъра на града мартеници за здраве и благополучие. В инициативата участваха членове на МГЕРБ, които поздравиха своите съграждани с празника, предвестник на пролетта. ,,От изключително значение е да уважаваме и съхраняваме традициите си”, подчерта председателят на младежката структура Камен Тодоров.
Ръководството на ГЕРБ-Карнобат реши да изненада обитателите на Дома за възрастни хора с деменция в с. Огнен. Антоанета Стоянова, организационен секретар, и членове на партията бяха посрещнати от директора Биляна Банчева. В рамките на посещението бе изнесена културно-музикална програма. В дома се грижат за 45 души. Всички те получиха мартеници и подаръци от ГЕРБ-Карнобат.