33-годишен мъж ограбен от две “жрици на любовта”

Вместо да получи обещаната платена любов, 33-годишен мъж се оказа ограбен от две “жрици на любовта”.
В резултат на полицейските действия по отношение кражбата на пари, сребърен ланец с тегло 74 гр. и мобилен телефон марка „Самсунг Галакси”, собственост на 33- годишен мъж от Неделино, осъществена на 10/11.03.т.г. в Слънчев бряг, чрез въвеждане в заблуждение от две проституиращи жени, са установени извършителките на деянието, съобщават от пресцентъра на полицията. Това са 21- годишна жена от Враца /обявена за общодържавно издирване от 16.10.2014 г., като обвиняема по досъдебно производство за наркотици/ и 30-годишна жена от София. Отнетите от мъжа вещи са намерени и иззети от заложна къща.

Полицейските служители установили, че потърпевшият осъществил контакт с една от двете проституиращи на 10.03.т.г., чрез обява от вестник „Ало, Бургас”. Жената му се представила с псевдонима „Клаудия”, като двамата се разбрали за цената и предоставяните сексуални услуги. Съгласно уговорката „Клаудия” пристигнала с такси на посочения от 33- годишния мъж адрес, разположен в несебърския квартал „Черно море”, като заявила че е необходимо да се заплати сумата от 20 лв. за транспортни услуги, както и 40 лв. предплата за сексуалните услуги. „Клаудия” предложила на клиента да се почерпят, като след изпитата чаша бира с нея, мъжът нямал ясни спомени за случващото се.
По думите му „Клаудия” предложила предплатените сексуални услуги да се предоставят на друго място, като за целта осигурила ново такси, с което двамата се придвижили до неработещ хотел. При пристигането в апартамента, 33- годишният мъж е поканен да влезе в банята, за да се изкъпе, оставяйки парите, мобилния телефон и ланеца си на леглото. Малко след това в апартамента нахлула втора жена, която крещейки вдигнала скандал и под предлог, че може да дойде полиция, потърпевшия в неадекватно състояние е изведен извън сградата. Двете жени се оттеглили, а 33 годишния мъж се прибрал в апартамента си в квартал „Черно море”, където констатирал липсата на вещите и парите си.
До момента служителите на Районно управление „Полиция” – Несебър извършили множество процесуално-следствени действия / разпознаване и разпити на свидетели/ спрямо задържаните две жени. Събраните данни са докладвани в Районна прокуратура – Несебър. Работата по случая продължава.