Кметът Иван Алексиев кани на среща жителите на квартал “Св. Георги” на 30.03.2015г.

pokanaКметът на Община Поморие Иван Алексиев кани всички жители на квартал „Свети Георги” на среща по повод дейностите по проект „Реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежата на град Поморие”.
Срещата ще се проведе на 30 март 2015 г. /понеделник/, от 18:30 часа, в залата на Читалище „Светлина 1939”.
На нея ще присъстват ръководството на Община Поморие и екипът от Звеното за управление на проекта. Ще получите отговори на всички въпроси, които ви интересуват във връзка с водния цикъл на града лично от тях, ще разберете какъв е напредъкът на строително-ремонтните дейности и какво предстои да бъде извършено, съобщиха от пресцентъра на Община Поморие.
Това е най-мащабният и един от най-значимите проекти за град Поморие, изискващ активното участие както на местното управление, така и на гражданското общество.
От Община Поморие разчитат на вашето присъствие на срещата. Заповядайте!

1 коментар

  1. помориец

    Аз имам един въпрос и нека ако някой, който ще ходи там го зададе, аз няма как да дойда понеже не съм от квартал "Свети Георги" , а само тези хора са поканени. Питайте дали ще се асвалтират изцяло всички улици, на които е имало ремонти или ще се правят кърпежи.Защото улицата , на която се намира ДАП-а е в едната си част е направена само в средата, а отстрани е пълно с дупки и неравности. А там вече не се работи – машини няма , но пътя не е асвалтиран, не говоря за участъка до новопостроената детска градина (там е ясно, че предстои поне кърпеж ако не друго) , имам предвид другия край на улицата. И ако е така по този образец – то това значи , че отново няма да имаме нормални пътища. Аз лично приех неуредиците с надеждата "трай бабо за хубост" , в смисъл , че поне после ще имаме изцяло асвалтирани улици , а в крайна сметка явно се правят изяло само малките улички и то от немай къде… . Разберете , че не ви се отдава кърпенето на пътя – нито снадките са равни , което пак е неравност в крайна сметка, нито пък има качество , до един сезон си заминава всичко – пример: пътя Поморие – Каменар , спомнете си точно колко време мина между последните 2 кърпения на този участък? По-малко от сезон! – и пак не е както трябва пътя! Един хубав дъжд и "асвалта" е отмит …. все едно изобщо го е нямало , никой ли не изисква някакви гаранции? Как работят хората , които отговарят за тези дейности в общината , налага ли се контрол и търси ли се сметка от изпълнителя на ремонтите ?