Открити приемни на депутати от ГЕРБ с жители на област Бургас

Народните представители от ГЕРБ традиционно ще проведат открити приемни с жители на област Бургас на 6 април (понеделник).

Областният лидер на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев ще има открита приемна в офиса на ГЕРБ в Поморие, от 11.00 часа на ул. „Княз Борис 1”. Димитър Бойчев е член на парламентарната Комисия по икономическата политика и туризъм в 43-ото Народно събрание, участва и в тази по енергетика. За записване – 0884800565

В централата на ГЕРБ в Бургас от 10 ч. Иван Вълков ще се обсъди актуални теми и въпроси с гражданите. Приемната се намира на ул. „Конт Андрованти 5”. Народният представител е зам.-председател на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения и член на Комисията по околна среда и води. Записвания за приемния ден се правят на телефон 0884800023 и на място в офиса на партията.

Отново от 10 часа започва и приемния ден на Румен Желев в Сунгурларе. Всички желаещи да се срещнат с него, могат да го направят в офиса на ГЕРБ на ул. „Г.Димитров“ 9. Записвания освен на място, могат да бъдат направени и на телефон 0884800568. Бургаският депутат е член на парламентарната комисия по земеделие и храни.

Зам.-председателят на комисията по бюджет и финанси Диана Йорданова ще посети Камено от 11 часа, жителите могат да разговарят с нея на ул. „Освобождение“ 65. Диана Йорданова е и член на парламентарната комисия по Комисия за наблюдение на дейността на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР). Записвания за приемния ден на телефон 0884846916 или на място.