Ще се гласуват промени в общинския бюджет на Несебър

54 точки съдържа проектът за дневен ред на 31-то заседание на Общинския съвет в Несебър, насрочено от 11.00 ч. на 20 април 2015 г.
По 28 точки от проекта за дневен ред на Общинския съвет в Несебър ще се произнесе комисията по устройство на територията, селско, горско, ловно стопанство и опазване на околната среда, чийто председател е Костадин Нищелков.
Комисията по общинска собственост, жилищна политика, общински дружества и предприятия,чийто председател е Христо Тодоров ще изрази становища по 17 т., а тази по законност, обществен ред, местно самоуправление, приватизация, следприватизационен контрол и контрол по изпълнение решенията на Общински съвет, оглавявана от Пенко Пенчев – по 8 т.
За комисията по бюджет и финанси и европейски фондове национални и регионални програми,чиито председател е Константин Лефтеров има само една точка. Тя е по докладна записка на кмета на Община Несебър за промени в общинския бюджет, относно изграждане на градски стадион в Св.Влас, на ново улично осветление на ул.”Стара планина” в Св.Влас, на детска площадка в Несебър, проектиране на футболно игрище в жк „Черно море” и изграждане на мини футболно и волейболно игрище в Гюльовца.
Максим МОМЧИЛОВ