Известни специалисти по репродуктивна медицина преглеждат в Бургас през май

Известни специалисти по репродуктивна медицина преглеждат в Бургас през м. май т.г. Д-р Павлета Табакова и д-р Георги Николов са на разположение на всички двойки, които имат трудности със зачеването на дете.

Медиците преглеждат и консултират в Звеното по асистирана репродукция на МБАЛ Бургас, създадено с тяхно съдействие. Благодарение на екипа на Звеното по асистирана репродукция в МБАЛ Бургас десетки двойки са сбъднали мечтата си да станат родители. В Звеното към МБАЛ-Бургас се диагностицира причината за стерилитета, избира се подходящо лечение, провеждат се процедури и се наблюдава бременността. Двойките получават консултации и за видовете финансови помощи, които могат да използват за финансиране на асистирана репродукция.

Безплатните прегледи се провеждат от д-р Павлета Табакова, те са предназначени за всеки, които я посещават за първи път. Добре е да се носят и други предишни изследвания, ако са правени такива.

Графикът на прегледите е следният:
На 18 и 19 май от 10 до 15 ч. преглежда д-р Павлета Табакова. На 18 май първичните прегледи са безплатни.
Д-р Георги Николов преглежда на 21 май от 8.30 до 16 ч. и на 22 май от 8.30 до 15 ч.
Необходимо е предварително записване на тел.: 0876 35 77 33.

Освен, че са ръководители на Звеното по асистирана репродукция в МБАЛ Бургас, д-р Павлета Табакова и д-р Георги Николов са част от екипа на Центъра за асистирана репродукция РепроБиоМед – София.

Екипът на РепроБиоМед е съставен от специалисти с огромен опит в областта на асистираната репродукция. През 1988 г. създават първото в страната “Отделение по Ин витро фертилизация”, при това в обикновена, неуниверситетска болница – бившата Първа АГ болница “Тина Киркова”. През 1997 г. екипът създава и групата за ин витро фертилизация във Втора АГ “Шейново”. Техни са първите близнаци и тризнаци, родени след ин витро процедура, техни са и първите две деца, родени след трансфер на замразени човешки ембриони.