ОФК „Поморие” организира томбола с големи награди

ОФК „Поморие” организира томбола с големи награди на мача с „Тунджа” /Ямбол/ от 32-ия кръг на първенството в Югоизточна „В” група. Двата отбора ще се срещнат на 16 май /събота/, от 18.00 ч. Входът за зрители е безплатен.

Имената на късметлиите в томболата ще бъдат изтеглени по време на почивката между двете полувремена. Ще има 10 награди с марка “Givova” и включват: спортно яке, ветровка, два официални футболни екипа, маратонки, официален и тренировъчен анцунг, две футболни топки и спортен сак

В Поморие се настройват за празник, защото футболистите са на прага на „Б” група. Очаква се промоцията да стане факт и след мача в събота  отборът да вдигне купата като първенец на Югоизточна „В” група. Три кръга преди края ОФК„Поморие” оглавява класирането с актив от 64 точки след 20 победи, 4 равенства и 3 загуби при голова разлика 56:14. Най-близкият преследвач „Гигант” /Съединение/ е втори в таблицата с 55 точки.

1 коментар

  1. заинтересован

    Радио "Милена" ще излъчва ли директно мача по своя интернет канал, че много хора не сме в Поморие!Търсим препитание в други градове ив чужбина!