Петър Кънев проведе срещи в Бургаски регион

Народният представител Петър Кънев, председател на комисията по икономическа политика и туризъм в парламента, проведе поредица от срещи в Бургаски регион. Той посети „Промет Стиил” АД, по покана на изпълнителния директор на завода Виктор Дембицкий и обсъди с ръководството на предприятието актуални проблеми. Разисквани бяха възможностите за оказване на съдействате в работата на завода от страна на икономическата комисия в Народното събрание.
Петър Кънев се срещна и със студенти по право в Бургаски свободен университет, които по негова покана и финансиране, през изминалата седмица бяха на посещение в столицата. Там те разгледаха сградата на Парламента и разговаряха с председателя на Народното събрание Цецка Цачева. След завръщането си в Бургас, младите хора споделиха с Петър Кънев своите впечатления от визитата и изразиха готовност за бъдещи съвместни инициативи.
Народният представител се включи и в посещението на мемориалния комплекс край село Топчийско, Община Руен и поднесе цветя на паметника, където беше отбелязана 71 – вата годишнина от гибелта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук”.