Медали за състезателите на Клуб по спортни танци “Блясък” – Поморие

Във Варна се проведе ежегодният Открит национален турнир по спортни танци, организиран от КСТ “Кристал”. В него взеха участие три от двойките на КСТ “Блясък” с треньор Веселин Тодоров. Атанас Маринов и Марина Канариева стъпиха на почетната стълбичка и се окичиха със сребърните медали в клас 9 Е. Николай Димитров и Мария Димитрова станаха трети в своят клас 11Е и спечелиха бронзовите медали. Тодор Тодоров и Полина Петкова се състезаваха в клас 13 D и стигнаха до финал, класирайки се на пето място.
Състезателите на КСТ “Блясък” взеха участие през юни и в Държавно първенство II ранг и Купа “Ротари клуб”, провели се в Каварна. За Купата на Ротари клуб Атанас Маринов и Марина Канариева в клас 9Е се класираха на четвърто място, а на Държавното първенство заеха пето място. Двойката Тодор Тодоров и Полина Петкова се класираха седми и на двете първенства. Николай Димитров и Мария Димитрова в клас 11 Е заеха осмо място и в двете състезания.
Състезателите на Клуб по спортни танци “Блясък”, с треньор Веселин Тодоров продължават подготовката си за Държавното първенство I ранг и Международен турнир в к.к.Албена от 2 до 5 юли.

състезатели

наско и марина