В„Maxfight 35” Атанас Джамбазов от Поморие срещу120- килограмов шампион по кемпо

Любимецът на публиката, шампионът по самбо от Поморие 32-годишният Атанас Джамбазов тази вечер се изправя срещу 120- килограмовия Толя Чумак
Късно снощи казино „Хризантема” в Слънчев бряг бе домакин на официалния кантар на 20 състезатели, които тази вечер ще се качат на ринга, в 35-то бойно шоу на най-успешната българска верига „Maxfight”. Така стотици чужди туристи имаха възможност за пръв път да присъстват на подобно събитие, което премина с много емоция за състезателите.
Дни преди „Maxfight 35” организаторите допуснаха още една среща във файт картата в лицето на младите Теодор Николов и Мартин Момчилов, които ще се качат на ринга в първи подгряващ мач. С тях бойното шоу ще предложи общо 10 срещи по правилата на „Maxfight”,шест от които с международно участие.
Феновете ще видят опитни състезатели като европейският шампион по самбо и носител на световната купа столичен боец Тихомир Благовестов. Още един мач в богатата си статистика ще запише и Росен Димитров- Близнака, един от братята близнаци световни шампиони по бойно самбо. Изключително труден мач се очаква между претендентът за титлата на „Maxfight” в категория до 85кг Деян Топалски и агресивният грузинец с Заури Майсурадзе с прозвището The Monster.
Любимецът на публиката, шампионът по самбо от Поморие – 32-годишният Атанас Джамбазов се изправя срещу 120 килограмовия молдовец, който се бие за Румъния Толя Чумак. Гигантът е с най-богата визитка от участниците. 40-годишният боец е записал участия в много международни вериги по смесени боеве, участник в Олимпиадата по борба, медалист от европейски и световни първенства по джудо и световен шампион от тази година по кемпо.