Равен резултат на мача на ОФК “Поморие” и “Спартак”

Игра се среща от поредния кръг на “Б” ПФГ , в която ОФК “Поморие” гостува на “Спартак” Плевен. Отборът на Поморие игра в много променен състав, поради контузии на 4-ма основни футболиста. Въпреки това до 20-та минута отборът на Поморие създаде две отлични възможности, които не успя да реализира. Домакините поведоха в 24 мин. след много спорна дузпа и с този резултат завърши първото полувреме.
През втората част играта бе равностойна с голови положения и пред двете врати. В последните 20 минути отборът на ОФК “Поморие” създаде няколко опасни ситуации пред вратата на домакините и при една от тях, след центриране на Шоколаров, Димитър Попов с глава изравни резултата. Така гостуването на Поморие завърши при резултат 1:1.

След срещата от ръководството на ОФК “Поморие” изказаха своята благодарност към ПФК “Спартак” Плевен за цялостното отношение на служителите на клуба преди, по време и след края на футболната среща между двата отбора в гр. Плевен. ОФК “Поморие” смята, че такава колегиалност трябва да съществува между всички клубове.

В следващата среща  ОФК “Поморие” играе 1/16 финали за Купата на България с ПФК “Левски” – София на 24.09.2015 г. /четвъртък/ от 18:45 часа на стадион “Лазур” в гр. Бургас.

1 коментар

  1. поморие

    Пожелавам успех за купата на поморийци и да победим!