Драма на Лазур: Поморие с 9 души завърши 0:0 с Левски, при дузпите отстъпи с 2:4

Отборът на Левски се класира за осминафиналите в турнира за Купата на България по най-драматичния начин, елиминирайки ОФК Поморие след изпълнението на дузпи (4:2)

Още през първата част на мача поморийци показаха, че не са отбор за подценяване. В 17-та минута Кирил Георгиев изведе по брилянтен начин Стаматов, който остана сам срещу стража на Левски, но стреля право в тялото на Йоргачевич. През останалата част от първото полувреме не се случи нещо интересно, а през втората част Поморие се прибра в своята половина и заигра на контраатака.
В 82-та минута Атанас Курдов получи висока топка, но неговият удар с глава не попадна в рамките на вратата на Янко Георгиев. При продълженията, в 109-ата минута, Поморие остана с човек по-малко, заради втори жълт картон на Яни Пехливанов. В 116-ата минута резервата Даниел Стоянов също получи втори жълт картон и поморийци останаха с 9 човека. В оставащите минути Левски натисна домакините, но безуспешно. Стражът на Поморие Янко Георгиев спаси удар с глава на Костадинов. По време на 11-метровите удари, късметът бе на страната на Левски.