На Морска гара – Несебър акостира луксозният 57-метров кораб “Варайъти Вояджър” (Variety Voyager).

IMG_4868

Лайнерът „Варайъти Вояджър“ е от бутиков тип. Той е построен през 2010 г. и плава под флага на Република Малта. Дължината му е 57 м.,а широчината- 11,5 м.На борда си може да приеме само 72 пасажери в 36 кабини. Интериорът е изключително елегантен, комфортен и луксозен.
Плавателният съд е изключително привлекателен,тъй като съблазнява своите гости с лъскавите си линии и достатъчно пространство на палубата – точно това, което се очаква от мега яхта. Кабините са завършени в топли цветове, но и с много мрамор, килими от Аксминстър и меки тонове на богатата дървена орнаментика. Всеки един от гостите на „Варайъти Вояджър“ има пряк изглед към морската шир и пристанищата, които посещава. За отбелязване е, че цените на круизите, които извършва „Варайъти Вояджър“ надвишават стандартните такси, които заплащат пасажерите на големите лайнери. След спирката си в Несебър корабът ще вдигне котва с посока Истанбул. С пристигането на „Варайъти Вояджър”, след „Хамбург”, МС „Европа”, „Минерва” и „Стар Прайд” „Сийборн Одисей””, отново се потвърди, че Несебър e най- посещаваното от круизни кораби българско пристанище.

Максим МОМЧИЛОВ

2 Отзиви

  1. заинтересован

    Докато в Несебър и в Бургас акостират лайнери, в Поморие акостират ръждясали лодки! До кога ще продължи разрухата на пристанище "Поморие" и то няма да бъде използвано адекватно?Кандидатите за кмет да кажат своята визия, след като онлайн ще водим кампанията явно!

    • За жалост визия няма, а ако я има то тя е в погрешна посока!