Кметовете на унгарския град Аяк и на румънския Фаркашлака подкрепиха кампанията на ПП ГЕРБ Поморие

presКметът на Аяк Миклош Керекеш, заедно с група общински съветници и кметът на Фаркашлака Лехел Ковач, заедно с официална делегация от румънския град, пристигнаха в град Ахелой , за да подкрепят кандидатите на ПП ГЕРБ на предстоящите местни избори в Поморие.
Посрещнаха ги кандидатът за втори мандат кмет на Община Поморие Иван Алексиев, кандидатът за кмет на Ахелой Иван Георгиев и жители на града.
Гостите споделиха, че са дошли специално за кампанията и лично да изкажат подкрепата си за ПП ГЕРБ. „Благодаря на кмета на Ахелой Иван Георгиев за доброто сътрудничество през годините и вярвам, че с подкрепата на общинското ръководство в лицето на досегашния и бъдещ кмет Иван Алексиев, отношенията ни ще стават все по-приятелски и ползотворни”, заяви кметът на побратимения с Ахелой град Аяк Миклош Керекеш.
Дамите от пенсионерския клуб в Ахелой представиха автентична за региона програма, а денят се превърна в своеобразен празник на града. Срещите днес продължават с ловно-рибарските групи в Ахелой, с учителите и гражданите на града.