Д-р Васил Костадинов с конкретни идеи за здравеопазването в Поморие /видео/

Д-р Васил Костадинов е кандидат за общински съветник от Партия на зелените в Поморие. Неговото най-голямо желание е да допринесе за опазване здравето на хората от община Поморие. Надява се това да стане с приемане на неговата програма за здравеопазване , част от която е по-добро финансиране на доболничната помощ и осъществяване на качествена медицинска помощ от страна на работещите в болницата. Избрал е да се кандидатира от Партията на зелените, защото всички в листата искат да направят нещо по-добро за града, като например опазване на природата, езерото, плажната ивица и т.н. Неговият стремеж е да бъде полезен за общината, в която живее. В интервюто той говори за проблемите на болничната помощ през лятото, за дежурствата на медиците и лаборантите, за важността на доболничната помощ. Засяга конкретни идеи в сферата на здравеопазването, както и начините за тяхното осъществяване и финансиране. Ако общината не може да отдели тези средства, то той и колегите му-кандидати за общински съветници, които очаква да бъдат няколко, биха дали от своята заплата, за да се дофинансира доболничната помощ!

 

5 Отзиви

  1. поморие

    Много лекари минаха през общинския съвет, но дето има една приказкаМного баби, хилаво дете!
    Омръзна ни за най-малкото нещо да тичаме до бургаската болница. Коце, нощно време и през почивните дни няма дежурства не само през летния сезон, а целогодишно! В Поморие да не забравяме, че има жители целогодишно, а уж и туристи.
    Поморие не е "малко градче", г-н Костадинов! Поморие е третият по големина (поне все още) град по родното Черноморие и болницата ни обслужва няколко общини! Поморие може, но трябва здрава работа!

  2. Няма нищо чудно в това.В Поморие да няма читави спеиалисти.Не може в 21 век дате лекуват с методи от 19-20 век и то в една разпадаща се болница с голяма мизерия и мръсотия.Скоро и съда и прокуратурата може да закрият.За разлика от Приморско където общинският им съвет прие и гласува декларация против закриването на техния съд,който е по-малък от поморийският.Поморие си остава едно заспало градче в което няма какво да се случи освен ако не убият някой.Дори и да се влюбиш не можеш.

    • ОС не може да управлява едно болнично заведение! Не може да управлява и Съда и Прокуратурата!
      Говориш глупости! Бъди сигурен, че това което са направили в Приморско, догодина ще пеят друга песен.
      Не е вярно, че в Помория няма специалисти!
      МБАЛ- Поморие трябва да се приватизира от специалисти и да я работят такива, а не "политици", "бизнесмени" и да не продължавам с батака от идиоти съсипващи здравето на своите съграждани!

      • Да те могат само да управляват авоарите си в банките.Нищо ново под слънцето в градчето от селски тип Поморие

        • Така е навсякъде обаче, заблуждаваш се!