ПП ГЕРБ подкрепи инициативата за изграждане на скулптура на Свети Георги в Поморие

DSC02848

Парламентарната група и ръководството на ПП ГЕРБ подкрепят инициативата за изработването на скулптура на Свети Георги Победоносец в Поморие. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, който пристигна в Поморие, за да подкрепи кампанията на кандидатите от ГЕРБ за кмет и общински съветници.
Цветанов призовава политическите опоненти на партия ГЕРБ, когато решат да бъдат агресивни да последват примера и да помогнат на тази инициатива. „Ние от ГЕРБ на агресията отговаряме с политики. На агресията отговаряме с управленски програми и с реалните видими резултати, които постигна Иван Алексиев.”, каза още той.

IMG_20151014_114943

Кметът на Поморие за 2011-2015 г. и кандидат за втори мандат Иван Алексиев благодари на цялото ръководство на политическа партия ГЕРБ и на нейния председател Бойко Борисов за доверието и помощта, които оказват. „За мен и моите колеги е много важно да чувстваме подкрепата на централната власт и на централното ръководство.”, подчерта той.
Високата почти пет метра скулптура на Свети Георги ще бъде монтирана в града следващата седмица.