Общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Поморие Адам Адамов призовава за висока избирателна активност

Уважаеми дами и господа,
Уважаеми съграждани,

След по-малко от седмица предстои важен момент за развитието на нашия град и нашата община. На 25.10.2015 година, вие имате конституционното право да изкажете свободната си воля и да участвате в местните избори за кмет и общински съвет на община Поморие. Предрешени избори няма! Затова е много важно да бъдете активни и да направите правилния избор.
Adam AdamovКметът на общината е орган на изпълнителната власт. Органът на законодателната власт е Общинският съвет. Общинските съветници задават „дневния ред” на общината. Всяко действие на кмета е съобразено с техните решения. Нестабилното мнозинство в Общинския съвет може да осуети и най-добрите намерения на кмета.
В следващите четири години, предстои още много работа за благоустрояването и развитието на община Поморие. Затова този местен вот е така важен за всички ни.

ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ!
През изтеклия мандат ПП ГЕРБ имаше 9 съветника. С добрата работа помежду ни и постигнатото, заедно с другите групи мнозинство, успяхме да направим един добре работещ Общински съвет, който взе изключително важни решения. Поради тази причина се случиха хубавите неща в Поморие и в общината.
Само за сравнение, в сегашния мандат на Общинския съвет са взети 398 решения повече, отколкото в предходния Общински съвет (мандат 2007-2011) или общо – 1 533 броя. Само през Комисията по Устройство на територията, строителство, околна среда и общинска собственост се разгледаха 1 067 докладни и се взеха решения в 39 заседания на тази Комисия.
Изключително важно е да се излезе и да се гласува на 25-ти октомври, за да може да имаме един стабилен Общински съвет, едно стабилно мнозинство, което да гарантира НЕ спокойствието на Кмета, а да гарантира правилното развитие на нашия град и нашата община. Нужно ни е стабилно мнозинство, което да надгради постигнатото до момента.
Да, има и хора, които отричат успеха ни, но за четири години ние постигнахме това, което същите тези хора не успяха да свършат през годините назад, за жалост.
Днес, ние от ПП ГЕРБ Поморие, открито заявяваме, че винаги сме работили в полза на обществото, водени единствено от това нашият град и нашата община да се развиват и да направим населените ни места по-добро място за живеене.
Благодаря на всички, които ни гласуваха доверие в предния мандат и призовавам всички – и симпатизанти и опоненти на ПП ГЕРБ, да прочетат нашата програма и да повярват в нашите идеи. Ние доказахме, че можем! Ще го направим отново! Доверете ни се и гласувайте за нас!