Медово е едно от бижутата на община Поморие

20151019_183103

Не случайно в Медово се намират едни от най-атрактивните терени в поморийска община. Наличието на минерална вода в селото е едно от предимствата, от които може да се възползва населеното място още с отварянето на новата оперативна програмата за развитие на селските райони. „Водоснабдяването на селото се извършва с минерална вода и допълнителни количества от водоснабдителна система „Камчия”. Имам уверението на ВиК-Бургас, че тази минерална вода няма да бъде спряна и ще продължи да се използва от жителите на Медово”, обяви кандидатът за втори мандат кмет на община Поморие Иван Алексиев, по време на срещата си с жителите на селото.

20151019_182640

„Открито заявявам, че Общината е „длъжник” на Медово, но след положените усилия за включване на селските райони в новите оперативни програми, аз и екипът ми ще направим възможното, за да се възползваме максимално от европейската солидарност”, допълни той.
На срещата присъстваха кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ и кандидатът за кмет на Медово – Георги Желев, който е досегашният кметски наместник на селото.
Георги Желев доказа с работата си през изминалия мандат, че е съпричастен с проблемите на Медово и въпреки, че подобренията в селото не са много, всички те са в резултат на неговия труд. С тези думи, председателят на Общински съвет Поморие д-р Милена Енева, подкрепи решението на ПП ГЕРБ да издигне кандидатурата на Георги Желев за втори мандат кмет на с. Медово.

20151019_183802