Обръщение на кандидата за кмет от ПП ГЕРБ Иван Алексиев към гражданите на община Поморие

Уважаеми съграждани и жители на общината Поморие,
Скъпи приятели,

ivanaleksiev2На 25 октомври, гражданите на Поморие и общината ще имат възможност да упражнят своето суверенно право на глас. Сега е моментът да благодаря от сърце за вашата подкрепа през годините, която ми даваше истинска сила в работата. Знам, че тази подкрепа бе не само заради мен, но и защото вие повярвахте, че можем заедно да направим нашата община по-добра. Благодарение на вашето доверие, подкрепа и търпение успяхме да постигнем резултатите, които днес са факт.

Приех като правило номер едно да използвам езика на толерантността към опонентите. Благодаря и на тези наши опоненти, които спазиха добрия тон. Заедно с кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ посветихме времето в кампанията на срещите с хората. Защото разговорите с тях са истинският предизборен дебат, този за повелителя на дните ни – животът. Дебатът, за прекрасния ни град, който ние ден след ден, в продължение на години направихме наистина нов и различен.

Хората с техните шарени съдби са най-ценното богатсвото. Техният личен успех е прироритет за отговорния кмет. Ето затова вярвам, че сме прекрасни хора. С моя екип имаме подготовката, опита и с подкрепата на централната власт можем да преминем спокойно и уверено през така трудните времена.

Кампания на ПП ГЕРБ – Поморие беше позитивна и изцяло насочена към хората и живота, който искаме да променим сега, в днешния ден, не след година, не след две, а сега! Затова е добре да излезем на 25 октомври и да гласуваме масово. За да покажем, че сме най-отговорната община в България. Защото само с открито изразяване на свободната си воля имаме власт над съдбата.