Дневен ред на второто заседание на Общински съвет – Поморие

Второто заседание на Общински съвет – Поморие ще се проведе на 19.11.2015 г. /четвъртък/ от 10.30 часа в залата на Община Поморие при следния проект за
Д Н Е В Е Н  Р Е Д:
1.Полагане на клетва от встъпващия общински съветник Пламен Асенов Огнянов.
2.Приемане на Правилник за организацията и дейността на Общински съвет – Поморие, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация.
3.Избор на заместник-председател на Общински съвет – Поморие.
4.Избор на членове на постоянни комисии към Общински съвет – Поморие.
5.ОС-17/10.11.2015г. – Докладна записка от Адам Адамов – Председател на Общински съвет – Поморие, относно избор на комисия по Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси.
6.ОС-18/10.11.2015г – Докладна записка от Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно промяна в състава на МК по ЗУПГМЖСВ при Община Поморие.
7.ОС-26/11.11.2015г. – Докладна записка от Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно определяне на общински съветници, които да вземат участие в комисията за картотекиране на граждани с установени жилищни нужди и в комисията за провеждане на търг или конкурс.
8.Текущи.

10 Отзиви

  1. Мариана Иванова

    Г-н Кмете, майка съм на ученик по причини възникнали внезапно трябваше да взема детето си от тренировка в залата на Голямото училище. Погледнах къде се обличат и къде децата играят. Останах изумена от съблекарлнята долу и тоалетните в които отиват децата. Общината нямат ли пари да направят един основен ремонт не козметични ремонти натрупани от много години видно от състоянието което са. Много общинари и съветнтици посещавот залата на никой ли не му направи впечатление на какво приличат тези помещения. Моля Ви да вземете мерки знам че, ще погледнете положително на тази критика.

  2. Помориец

    Г-н Кмете вземете мерки превликателния и чист облик на крабрежната алея да се запази защото в скоро време там няма да може да се върви спокойно и приятно от гледката-кучешките с извинения изпражнения. Помориици много знаем да намираме косури на никой не му прави впечатление или така изглежда. Алеята за разходка стана алея на кучешките………Гледката е грозна и отблъскваща.

    • Кучешко ако

      Ако има желание веднага да се изчисти алеята от екскрементите(които не са само кучешки) и в последствие общинската полиция да глоби 4-5 "гражданя" които едно,че разхождат опасни кучета без намордник,но и след изходенето от питомците им ако АКО не си го съберат в торбичка да се глобят със 100 лева минимум.Да се сложат забранителни табели за забрана на свободно пуснати кучета.И каращите мотопеди и мотоциклети също да се глобяват.Има хора които

  3. Галя Токалиева

    Абсолютно да бъде забранено разхождането на кучета по алеята,това е начина! Има много други места за любимците не може да се ангажират хора от която и да е институция да следят кучетата кога акат по алеята.Днес дете взе кучешко лайно ,помисли го за шоколадов бонбон и щеше да стане нещо ужасно.Забрана за кучета по алеята това е!!!

    • Еми то това са домашни любимци все пак! Няма дворове вече, на вместо тях има някой друг етаж или някаква си постройка, хората трябва да си разхождат домашните любимци!
      Недей така смело да го даваш с абсолютните забрани, защото никак няма да ти харесат последствията от тези действия!

      • Само се моли да не те захапе някое псе докато се разхождош по алеята

  4. заинтересован

    Общината е време да влезе в задълженията си и да глобява строителните фирми, които си пускат безпризорно помиярите в кв. "Малко солено езеро", както и на други места в града и общината!Кучетата излизат чак на централния плаж в Поморие!Звънял съм на 112, но никакъв резултат!

  5. Не знам кой контролира смяната на плочи на булеварда. Новите плочи се слагат без да се заливат с цимент по тях вървят хора .Своевременно всички са разбутани нагоре на долу и поставени накриво. Пари се дават от нашите данъци . Качеството трябва да бъде на ниво не е въпрос само да се поставят нови трябва и майсторлък.

  6. Галя Токалиева

    Не съм драстична а обективна ,за това са домашни любимци да се гледат в домашни условия а не да сеят гнусотия и зарази по обществени места.По вашата логика да започнат и децата и ние серем по алеята!Забрана за кучета по алеята!

    • Няма моя логика, нито твоя.
      Хората трябва да се вземат в ръце и да разберат че всяко действие носи след себе си последствия и ако не осъзнават последствията от собствените си действия ще страдат децата им, а също и тези на ближните им и на приятелите им и т.н. ОС трябва да разбере мястото си, а хората служещи на НАРОДА, а именно съветниците на Кмета да осъзнават последствията от Решенията, които взимат защото след това страда НАРОДА, а не съветника на Кмета!
      Създадоха Обществен ред, който не знам дали е глобил някой който си разхожда домашния любимец без наморник, какво остава за лайната им, и без това изоставените домашни любимци впоследствие ги въргалят по празните улици.