BILLA отвори врати в Поморие (видео)

20151221181451(1)

След затварянето на PENNY в Поморие, на същото място и в същата сграда официално беше открит 98 магазин BILLA в страната. На официална церемония след тържествен водосвет лентата прерязаха Христо Александров, оперативен директор на компанията и кметът Иван Алексиев.

Клиентите на веригата могат да намерят и познатите със своето качество и свежест месо, хляб, плодове и зеленчуци, деликатеси, както и всичко необходимо за ежедневното пазаруване сред асортимент от специално подбрани, качествени стоки и топ марки.

В присъствието на десетки потребители Христо Александров изрази задоволството си, че BILLA вече е и в Поморие. На потребителите ще се предлага прясно изпечен хляб, прясно нарязано месо, всички свежи, приготвени на място деликатеси, плодове и зеленчуци, доставяни всеки ден и млечни продукти.

“Поредната инвeстиция, която прави BILLA вече е в нашия град”, заяви кметът Иван Алексиев. “Това е добър знак за Поморие, което показва, че не само е добър град за живеене, но и за инвeстиране. Това е добър знак и за останалите инвeститори, които да се насочат в нашия град. Пожелавам на персонала да обслужва добре поморийци, защото те са добри клиенти, които ще отрупат коледните трапези със стоки от BILLA, но не забравяйте и поморийските магазини” каза още кметът Иван Алексиев.

В допълнение, веригата гарантира на своите клиенти бързо обслужване на каса, наличие на стоки в промоция, свежест на предлаганите стоки, както и замяна без възражения, в случай, че даден клиент не е доволен от качеството на закупена стока.

Всичко това в комбинация с внимателно подбрания асортимент и удобната локация на магазините превръща BILLA в атрактивния магазин, в който всеки клиент намира бързо и лесно каквото търси.

6 Отзиви

  1. поморие

    Скъп магазин е Билла!
    Патето да пусне конкуренцията в града! Кмете, каква инвестиция е толкова тази Билла, след като е открита в закрит магазин, който също така тържествено беше открит от твоя предшественик Златанов? Разбирам да беше построен в бунището, нар. Индустриална зона, в съседство магазин от веригата Кауфланд, Т-Маркет, Карфур!

  2. Поморие

    Кмета директно Ви каза "не забравяйте поморийските магазини" т.е. ще ги "опраскам" ……… жалко за поморийските магазини наистина, жалко за Поморие

  3. предложение до Кмета

    г-н Кмете направете нещо от тип легнал полицай до магазин Била до като не е станало някой произшествие . Благодаря ви

  4. Коце не трий коментарите ами кажи на кмета да сложи легнал полицай заедно с още една пешеходна пътека на пресечката за магазин Bila. Да не стане след произшествие да се вайкаме.

  5. Нов инвеститор в града няма, просто ребрандираха Penny market.
    Стига популистките мероприятия на кмета – магазини, коледари и т.н.
    Поморийци е време да се събудят и да кажат какви са им проблемите, защо града се обезлюдява и туризма загива.

  6. бате Сашо

    стига с тези легнали полицаи, когато се кара разумно и с позволена скорост те са излишни!