Лечебният басейн в Поморие отново е отворен за ползване всеки ден

pres (2)От 30 януари 2016 година, след кратка пауза, соленият закрит лечебен басейн към СБР-НК ЕАД-СОФИЯ, филиал Поморие /Кални бани/ отново ще бъде на разположение на жители и гости на община Поморие. Седем дни в седмицата от 8.00 до 19.00 часа под наблюдението на специалисти, всички които са навършили 12 години и нямат противопоказания могат да се възползват от лечебните свойства на топлата езерна вода в басейна, който се намира в сградата на СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ ГР. ПОМОРИЕ срещу такса от 5 лева/час.

3 Отзиви

  1. Видева

    Колко градуса е водата?

  2. Много хубав басейн! Но защо сте сложили тези стълби? При положение, че басейна ще се ползва предимно от трудно подвижни, тези стълби са невъзможни за изкачване. Трябваше да сложите обикновени стълби с парапет. При изграждането на някакво съоръжение за трудноподвижни е хубаво да се съветвате с тях. Защото вие виждате стъпалото, като стъпало, но ние го виждаме като бариера, която не ни позволява да продължим напред.

  3. Русева

    И МЕН МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЛКО ГРАДУСА Е ВОДАТА, ЗАЩОТО МНОГО БАСЕЙНИ ИМА, НО ВОДАТА НЕ Е ПОДХОДЯЩА ЗА ЗАБОЛЯВАНИЯТА , КОИТО СЕ ЛЕКУВАТ,