Жени ГЕРБ отбелязаха Деня на пчеларя в Поморие

Честването на Деня на пчеларя се превърна в традиция за Поморие, благодарение на структурата на Жени ГЕРБ. За шеста поредна година датата бе отбелязан под формата на медена раздумка в морския град.
Този път празникът премина под мотото „Медът като лек и козметично средство“, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ-Бургас. За целта бяха поканени Стефка Божкова (регионален координатор на Федерацията на българските пчелари и управител на пчеларски магазин „Меден дар“ в гр. Бургас), Гергана Ангелова (фармацевт), Ани Андреева (спа-мениджър в хотел “Св. Георги“ гр. Поморие) и Георги Гочев (пчелар и председател на сдружението на пчеларите в община Поморие). Те дадоха полезна информация на присъстващите за свойствата на меда като средство за превенция на редица заболявания и за меда като козметично средство. Споделиха и много полезни съвети, относно приема на мед и пчелни продукти, така че ползата от тях да бъде оптимална.
След официалната част събитието премина в дискусия и всички гости имаха възможност да опитат много и различни видове мед, предоставени от Георги Гочев.
На събитието присъстваха представители на Жени ГЕРБ от Бургас, Айтос и Поморие.

1 коментар

  1. поморие

    Къде и кога е била тази среща?Защо нямаше публична покана?Изглежда като частно платено съобщение.