„Футбол 9” от ДЮШ на Поморие на трето място в детски турнир

Воденият от Лъчезар Данев отбор на Футбол 9 от ДЮШ на ОФК “Поморие” участва на Детски футболен турнир – Мини-шампионска лига с участието на представители на елитни клубове, организиран от ДФК “Звездичка” и Община Бургас.

Срещите се проведоха на с.к. “Звездичка”, а поморийският детски отбор постигна следните резултати:

– Черноморец – Поморие – 3:0;

– Звездичка – Поморие – 3:2;

– Поморие – Бургас спорт – 6:2;

– Поморие – Черно море /Варна/ – 2:1.

След получените резултати отборът на ОФК “Поморие” се класира на 3-то място и получи купа, грамоти и бронзовите медали на турнира.

Във футболното издание на турнира участваха отборите на ОФК „Поморие”, „Черно море”-Варна „Бургас спорт”, „Черноморец” и „ Звездичка”. Председателят на съдийската комисия в Бургас Георги Виделов лично награди децата и връчи купи на победителите. Всеки участник си тръгна от „Звездичка Арена” с грамоти, медали и незабравими футболни емоции. Бяха отличени и най-добрите футболисти. Радослав Панайотов  от „Звездичка” грабна приза за най-добър защитник, Димитър Филипов от ОфК „Поморие” стана най-добрият вратар на турнира, а Михаил Михов от „Черноморец” –най-добър нападател.

Мини шампионска лига за набор 2005 спечели отборът на „Черноморец”, втори станаха „Звездичка”, с треньор Иван Мирчев, трети –ОФК „Поморие”, четвърти –„Черно море”-Варна, а пети се класира тимът на „Бургас спорт”.