Вие сте тук: Начало » Toп новини » „Футбол 9” от ДЮШ на Поморие на трето място в детски турнир

    „Футбол 9” от ДЮШ на Поморие на трето място в детски турнир

    Воденият от Лъчезар Данев отбор на Футбол 9 от ДЮШ на ОФК “Поморие” участва на Детски футболен турнир – Мини-шампионска лига с участието на представители на елитни клубове, организиран от ДФК “Звездичка” и Община Бургас.

    Срещите се проведоха на с.к. “Звездичка”, а поморийският детски отбор постигна следните резултати:

    – Черноморец – Поморие – 3:0;

    – Звездичка – Поморие – 3:2;

    – Поморие – Бургас спорт – 6:2;

    – Поморие – Черно море /Варна/ – 2:1.

    След получените резултати отборът на ОФК “Поморие” се класира на 3-то място и получи купа, грамоти и бронзовите медали на турнира.

    Във футболното издание на турнира участваха отборите на ОФК „Поморие”, „Черно море”-Варна „Бургас спорт”, „Черноморец” и „ Звездичка”. Председателят на съдийската комисия в Бургас Георги Виделов лично награди децата и връчи купи на победителите. Всеки участник си тръгна от „Звездичка Арена” с грамоти, медали и незабравими футболни емоции. Бяха отличени и най-добрите футболисти. Радослав Панайотов  от „Звездичка” грабна приза за най-добър защитник, Димитър Филипов от ОфК „Поморие” стана най-добрият вратар на турнира, а Михаил Михов от „Черноморец” –най-добър нападател.

    Мини шампионска лига за набор 2005 спечели отборът на „Черноморец”, втори станаха „Звездичка”, с треньор Иван Мирчев, трети –ОФК „Поморие”, четвърти –„Черно море”-Варна, а пети се класира тимът на „Бургас спорт”.

    Горе