Есенната “Флора” ще се проведе от 21 до 25 септември

В изданието през септември ще се представят както производители и вносители на цветя, така и пчелари, производители на торфени смески, керамични саксии, препарати и други продукти, свързани тематично с изложението.
За разлика от пролетното издание на “Флора” в Бургас,  в есенното отсъства чисто изложбената част и конкурсният характер на изложението. Търговските площи на цветния базар ще бъдат разположени във вътрешния двор на експо центъра /при лоши метеорологични условия в залите/.
Всички посетители ще имат възможността да се срещнат директно с производители и вносители на цветя и сходни продукти, да се запознаят с тенденциите в озеленяването и актуалните грижи за цветята през есенно-зимния сезон.
Традиционно в цветните изложения присъстват и пчеларите. В есенната “Флора” те ще бъдат силно представени. Освен различни видове висококачествен мед, привържениците на здравословния начин на живот и био продуктите ще намерят пчелен прашец, восък, прополис, пчелно млечице и др.
Растения в саксия, луковици, семена, билки, смески, пластмасови изделия за цветята, керамични изделия, торове, препарати, био продукти, мед и др. – всичко това очаква посетителите на есенната “Флора” от 21 до 25 септември.