“Зои клима” отбеляза двоен празник (видео)

DSC03730

Със скромен коктейл в Каблешково беше открит новият център за климатична и хладилна техника на фирма “Зои клима”. В присъствието на кмета на Каблешково Елена Бояджиева и други официални лица собственикът на фирмата Стойчо Марков преряза лентата, а отец Иван освети новата придобивка.

Преди 20 години фирмата започна в Поморие с ремонт на хладилна техника, сподели Марков. Постепенно дейността се разшири и с климатичната техника не само в родния му град, но и в Несебър.

Заради увеличения обем на работа 20 години по-късно Стойчо Марков успя да реализира мечтата си. Наложи се да закупи място в Каблешково, където е изграден новият център за климатична и хладилна техника, за да бъдат достъпни услугите на фирмата и за клиенти от региона.

“Особено развихме авто-климатичната и авто-транспортната хладилна дейност, която обслужва всички автомобили, микробуси, автобуси, селскостопанска техника и др. В новия център фирмата има сервиз за битова и климатична техника, където разполагаме с голям склад за резервни части. През лятото времето е много важно за нашите клиентите. С нашата бърза реакция успяхме да се утвърдим и да бъдем търсени, сподели още Стойчо Марков.