Резултати от последните срещи за полусезона на ДЮШ към ОФК „Поморие”

Изиграха се последните срещи за този полусезон от футболните  първенства за 2016/2017 г. на Детско – юношеската школа на ОФК “Поморие”. Резултатите са следните:

Отбор юноши младша възраст победи с 2:1 отбора на връстниците си от Созопол.  Срещата се игра на 20-ти ноември, от 09:30 часа на стадион Поморие. Голмайстори за Поморие: Съби Маринов и Николай Георгиев.

Отбор Деца, с треньор Венелин Тальоков също игра на свой терен с отбора на Созопол, но от 11:00 часа.Мачът завърши при равен резултат 1:1 , като гол за Поморие отбеляза Мартин Дойчев.

Елитният отбор U15 , воден от треньора Лъчезар Данев гостува на отбора на Асеновец на 21.11. /понеделник/ .Мачът завърши при резултат 1:0 за домакините от Асеновград.

Отбор Футбол 7 игра на 19.11. /събота/ срещу отбора на Звездичка.Срещата завърши при равен резултат 3:3. Голмайстори за ОФК “Поморие” : Кристиян Белчев – 2 гола и Давид Абрашев – 1 гол.

Малките футболисти от отбора на Футбол 5 завършиха полусезона с победа от 4:1 над отбора „Бъдеще”.Срещата се игра  в неделя на с.к. “Бъдеще” – Бургас. Голмайстори: Денис Кьосеосман – 2 гола, Теодор Прашанов – 1 гол и Георги Парушев – 1 гол