Да си хванеш шаран с голи ръце

За шести път в Бургас, Радио POWER FM  предоставя възможност на хората да си хванат шаран с голи ръце в инициативата си „Хвани шаран, лапни шаран”, на 6 декември, пред Burgas Plaza Mall.

„Всяка година събитието събира на едно място много ентусиасти. Хвърчат шарани, мокрят се фланелки, демонстрират се плувни умения, празнуваме заедно!”, коментират организаторите.

В басейна на POWER FM 50 шарана, осигурени от рибно тържище Fish Land, ще ви чакат, за да покажете колко добър рибар сте. Отидете и хванете своята никулденска вечеря само за 30 секунди.

Нови игри и персонажи ще споходят „Хвани шаран, лапни шаран” тази година. Асистентка ще влезе в ролята на „Скумрия  на късмета” и ще дава допълнителни възможности в помощ на ловките рибари. На 15-ата секунда, от времето за хващане на шарана, тя  ще дава възможност да го уловите с кепче и тарикатски  да излезете сух от ситуацията, да получите още 15 секунди, тоест двойно време, за да хванете култовата риба или да продължите без бонуси и само вие да сте отговорен за улова, който ще отнесете вкъщи.

Всички участвали в „Хвани шаран, лапни шаран” ще имат възможност да спечелят много награди, осигурени от спонсорите на събитието. За най-големите фенове на шопинга, Burgas Plaza Mall са предвидили 10 бр. термо чаши, 10 бр. чадъри и 10 бр. тениски Certified Shopaholic. Ако имате късмет, може да получите oще: безплатен езиков курс от езикова школа „Мотив“, ваучер на стойност 50 лв. от магазин за осветителни тела „Light Project“, 2 паламуда, осигурени от рибно тържище „Fish Land“, шалчета от магазин за компютърни и видео игри „Pulsar“ и още много много награди, осигурени и от борса за строителни материали „Бургас Комерс“.

Ако ви е студено и не искате да се мокрите, но пък искате да се забавлявате и да печелите награди в празничния  ден, ще имате и тази възможност. Открийте Никулденската рамка за снимки на POWER FM в Burgas Plaza Mall, в деня на събитието, и си осигурете участие в томбола за страхотните ни награди.

Официалният старт на риболова ще бъде даден в 12.00 часа, пред Burgas Plaza Mall и ще продължи до 17.00 часа. Кампанията се осъществява и със съдействието на езикова школа „Мотив“, „Pulsar Games“, „Бургас Комерс“, „Light project“ и „Fish Land“.

От POWER FM призовават: „Елате и аранжирайте Никулденската трапеза с традиционния за празника шаран от съвместната ни инициатива с Burgas Plaza Mall – Хвани шаран, лапни шаран!”