Новото ръководство на Военния санаториум ще приема заявления за назначаване на съкратените служители

bdplrРъководството на МБПЛР „ВИТА” гр. Велинград обявява, че от 16.02.2017 г.  започва подаването на заявления за назначаване на работа на служителите от БДПЛР-Поморие /бивш Военен санаториум/, чиито трудови договори бяха прекратени в края на миналата и началото на настоящата година.

Всички съкратени служители, без каквито и да е изключения, ще бъдат уведомени персонално за точната дата, час и място на което да се явят за попълване на заявленията и получаване на информация, относно набора от документи, които следва да представят, съобщиха от ръководството.

До края на тази седмица управителят на МБПЛР „ВИТА”  гр. Велинград д-р Любомир Крантев ще посети Поморие и ще проведе среща с всички служители, за да ги запознае с перспективите за развитие на болницата, плана за извършване на ремонтните дейности, мерките за осъществяване на плавен преход от структурите на ВМА към  МБПЛР „ВИТА” гр. Велинград и ще отговори на техни актуални въпроси.

3 Отзиви

  1. Какво ново ръководство, като има жалба, която ще се гледа след година?!

    • Алексей Събев

      Жалба от кого до кого, за какво?

      • След година ще разбереш! А, ако няма, то проблема се превръща в катастрофа и ще създаде прецедент, който …. Ще поживеем, ще видиш, ще ридаеше, но ще бъде късно, включително и за теб!