Вие сте тук: Начало » Актуално » Детско рали организира Сдружение SOS-ПТП
    Детско рали организира Сдружение SOS-ПТП

    Детско рали организира Сдружение SOS-ПТП

    Над 110 деца от Бургас и региона се включиха в детското рали, което беше  организирано от Сдружение SOS-ПТП. Събитието се проведе в Мол Галерия-Бургас и бе в чест на 5-тия рожден ден на сдружението. Инспектор Хитами  също присъства на ралито, като зорко следеше дали децата карат по правилата.
    Децата бяха разпределени на две групи – до 4 години и над  5години.. Стартовете на директна елиминация стартираха с най-малките, като битката за медалите продължи повече от час. След драматичните стартове на най-малките,  каките и батковците също се включиха в битка за „Купата на Хитами“. Те бяха доста повече и близо три часа се бориха свирепо за призовите места. В крайна сметка и в двете възрасти най-бързите деца се поздравиха с победата и спечелиха купи и медали, които бяха изработени специално за събитието. Изненадата за децата бе, че всяко едно от тях получи награда, независимо от мястото, което зае в крайното класиране. В края на ралито всички участници, както и техните родители си разделиха прекрасната
    торта, която беше осигурена от Сдружение SOS-ПТП.„Получи се един уникален празник за всички деца, а това беше главната цел. Интересът бе огромен и със сигурност ще направим това рали традиционно“,   заявиха от Сдружение SOS-ПТП.

    Горе