ОФК “Поморие” загуби от Лудогорец II с 0:1

p1140915Отборът на ОФК “Поморие” загуби от Лудогорец II с 0:1.Възпитаниците на Малин Орачев направиха куп пропуски, които ги лишиха минимум от точка. В 35-та минута дори Ахмедов не успя да се разпише от дузпа. Като цяло двубоят премина под диктовката на домакините. През първата част Иван Колев стреля от близко, но вратарят на гостите спаси. Ахмедов с глава пък не успя да намери очертанията на вратата. В 31-та минута тимът от Разград успя да поведе след като Ковачев реализира на празна врата. Само 5 минути по-късно Поморие имаше отлична възможност да изравни за нарушение срещу Живко Хаджиев в наказателното поле, главният арбитър отсъди дузпа. Ударът от бялата точка на Ахмед Ахмедов бе отразен от вратаря.

 

През II част Поморие продължи да пропуска изгодни ситуации.  Иван Колев от удобна позиция стреля над вратата, а негов удар с глава бе избит в корнер от Наумов. До края на мача Ахмедов и Милен Танев можеха да донесат поне точка на домакините, но пропуснаха добри ситуации.

В следващия 20-ти кръг на първенството на ВПЛ отборът на ОФК “Поморие” гостува на ПФК “Локомотив” /София/ на 11.03. /събота/ от 15:30 часа.

p1140930