В Поморие Светльо Витков пя „Скакалец”- за първи път от 10 години

svetlioКоалиция „Реформаторски блок – Глас народен” подари атрактивно шоу на град Поморие, а Светльо Витков изпя „Скакалец” за първи път от 10 години. Предизборният концерт на коалицията, в който участваха и The Pomorians,  изпълни площада пред читалище „Просвета 1888”, съобщават от Реформаторски блок- Бургас.

„Призоваваме хората да имат вяра и да не губят надеждата си, защото, когато човек се предаде, дори и да има шанс – не го вижда”, заяви Витков, който е и лидер на ПП „Глас народен”. Концертът продължи малко над два часа, а от сцената прозвучаха най-големите хитове на Svetlio & The Legends и The Pomorians.

Между изпълненията Светльо Витков покани на сцената най-експертната  листа с кандидати за народни представители – тази  на „Реформаторски блок – Глас народен”.

„Влизането на Реформаторския блок  в парламента и участието ни в дясно-центристко правителство е гарант, че годините от управлението на Орешарски няма да се повторят. Ние сме единствената партия в дясно, която има реален шанс и ще участва в Народното събрание. А всеки глас за нашите малки приятели в дясно реално отива в БСП и ГЕРБ. Затова Ви призовавам да ни подкрепите с бюлетина N21 на изборите тази неделя”, заяви водачът на листата инж. Костадин Марков.

За подкрепа към реформаторите призоваха още кандидат-депутатите д-р Георги Митев, адв. Здравко Костов,reformatori който е лице на „Глас народен” в област Бургас, д-р Васил Костадинов, Камелия Николова, доц. д-р Пенка Георгиева, арх. Румен Троев, Иван Събев и Стамен Стамов.

„Изключително съм шастлив, че успяхме да напълним този площад и, че заедно посрещаме пролетта. Пожелавам Ви да сте здрави, да обичате този град и, където и да сте, да го носите в сърцата си”, каза д-р Васил Костадинов пред своите съграждани. Той  допълнително докосна поморийци с авторското си стихотворение „Избор”, което прочете от сцената. Д-р Костадинов, който е четвърти в листата на реформаторите, е познат като управител на една от най-големите медицински лаборатории в страната. По време на кампанията, неговата идея за Общински здравни каси, които да гарантират достъпа до прегледи и изследвания, пожъна голям успех.

Концертът, който премина под наслов „Общи усилия = сигурен успех”, продължи над 2 часа, а публиката просто не искаше да пусне Светльо Витков, затова той няколко пъти им посвещаваше по още една и още една песен. Сред хитовете бе и култовата „Скакалец”, за която той  призна, че изпълнява за първи път от 10 години. Витков и останалите от коалицията призоваха всички десни хора в неделя да гласуват със сърцето си.