Поморийката Ася Пеева ще бъде народен представител

Поморийката Ася Пеева от ГЕРБ ще бъде народен представител в 44-то Народно събрание, става ясно от пренареждането на партийната листа. Пеева е на 11-то място в списъка на ГЕРБ, но отива на 2-ра позиция, защото има 6057 преференциални гласа.
Общо тримата кандидати за народни представители от бургаските листи отиват на второ място в класациите на партиите си. Освен Ася Пеева листите пренареждат Димитър Стоянов от БСП и Ангел Исаев от ДПС.
Единствено Ася Пеева от ГЕРБ, Димитър Стоянов от БСП и Ангел Исаев от ДПС пренареждат листите на своите партии и ще бъдат депутати. Стоянов е на 10-та позиция в класацията на БСП и има 4566 преференции, а Ангел Исаев е девети в листата на ДПС и има 3366 гласа. Тримата са със съвпадащи номера на партиите в бюлетините. Ето резултатите на кандидат-депутатите от листите, в които има разместване на второто място.
gerb
bsp
dps

4 Отзиви

  1. Людмила Динева

    Поздравления за успеха на Ася Пеева !Пожелавам и да бъде все така инициативна и последователна !да съхрани себе си,въпреки натиска в политиката и всяка вечер да спи спокойно и с удовлетворението,че и този ден е свършила нещо за хората !

  2. Абсолютно заслужено. Един достоен човек! Браво Асе! Крайно време е парламента да се напълни с такива хора в които повечето вярват. Въпреки нелепите писания по неин адрес българите за кой ли път показаха, че не се гаси туй що не гасне…

  3. От провинциалистки се очаква съответен манталитет. И тя ще го покаже. Неадекватна като заместник директор, още повече ще се оплете. Инфантилитета, който е добила при общуването с незрели личности (деца), ще я представя смешна и жалка, подобно Ана Баракова.

    • A на теб какво ти пука ако е така както го опяваш? Май че злобата и тя както глупостта е безкрайна… Между другото неадекватна си ти защото ако имаш деца ще знаеш, че децата са нашите учители което се отъждествява даже с презрялост. Това смешна и жалка си го напиши срещу името защото го заслужаваш.