Криминална хроника от Поморие

Шофиране след употреба на алкохол и наркотични вещества, самостоятелна катастрофа с преобръщане в канавката и намерен тютюн без акцизен бандерол- това са част от разкритите престъпления на територията на община Поморие, за които съобщава ОД на МВР-Бургас:

На 05.05.т.г. служители от отдел «Икономическа полиция» при ОДМВР – Бургас и Районно управление – Поморие извършили проверка в дома на 52 -годишния П.Р., разположен в с. Порой, общ. Поморие, като намерили и иззели две найлонови торби с  5 кг. ситно нарязан тютюн, без акцизен бандерол.

На 07.05.т.г. на около 2 км. след Поморие в посока с. Каменар възникнала самостоятелна катастрофа, при която л.а. «Сеат  Кордоба», с бургаска регистрация, напуснал платното за движение и се преобърнал в канавката. Дошлите на местопроизшествието служители от Районно управление – Поморие констатирали, че водачът на катастрофиралия автомобил – И.Д., 37- годишен от Поморие, шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 1.55 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 08.05.т.г. около 19.05 ч. в района на почивна база «Община Поморие», служители от Районно управление – Поморие спрели за проверка лек автомобил «Ауди 80», с бургаска регистрация, управляван от 38- годишния Н.К. от Поморие, с който се придвижвал и  34 -годишният Р.Б. от Поморие. Намерен и иззет и хартиен свитък, съдържащ суха тревна маса /канабис/. Водачът – Н.К. е тестван за употреба на наркотични вещества, ката апаратът е отчел положителна проба. Задържан е за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Поморие.

1 коментар

  1. порицай полицай

    Района на новото пристанище до Интер хотел Поморие е явка и място за пушене на наркотици.По надолнището постоянно слизат и се качват коли на нарко зависими индивиди.