Турнир за вратари на 11 юни 2017 г. в Поморие

Израелската фирма за професионални ръкавици ELITE SPORT и фирма SUPERLIGA организира за трети път турнир за вратари в България «Battle of the Goalkeepers 2017». Наградите са осигурени от фирма ELITE SPORT и спортна екипировка MASITA. В турнира ще бъде включено фото и видео заснемане.

Правилата на турнира са прости: двама вратари, двама на вратата (размер 7,32х2,44 – за група до 12 години разположени на 18 метра един от друг, врата с размер 5х2 за група над 12 години разположени на 21 метра един от друг). Продължителност на един мач – 2,5 минути.

През това време вратарите трябва да вкарат един на друг колкото се може повече голове. Удари могат да се изпълняват с крак и хвърляне на топката с ръка, но без право да излиза от наказателното поле. Печели този, който вкара повече голове. Победителят продължава в следващия кръг, а победеният отпада.

Участие в шоу-турнира могат да вземат всички (професионалисти или аматьори). В зависимост от броя на участниците, те ще бъдат разделени на две или три групи. Под 12 години, от  13 до 15 години и над 16 години.

За да се включите в турнира, трябва да изпратите заявка за участие в състезанието на тел: 0877448850 (или Viber) или Facebook страницата «SUPERLIGABG» или «ELITE SPORT BULGARIA» В съобщението пишете: Име, фамилия, дата на раждане и телефон за връзка.

Състезанието ще се проведе на 11.06.2017 г. /неделя/ на стадион „Поморие“. Началото е в 10.00 ч. Регистрация 9:30 ч. Организаторите запазват правото си да променят условията на провеждане на състезанието.